Flash Player -letöltése szükséges a megtekintéséhez.

XIII. évfolyam 9. szám 2013 szeptember
KezdőlapElőző oldal
Következő oldal

Szép jubileum

Kétségkívül jól sikerült rendezvény volt az augusztus 20-án megrendezett 10. Zuzu Kupa labdarúgótorna. A Steckl János (Zuzu) emlékét őrző és ápoló eseményen hat U-10-es csapat és nyolc felnőtt csapat vett részt – utóbbiak most először kaptak lehetőséget a kupán való szereplésre.

A kezdeményezés bevált, a délelőtti gyerekmeccsek szép számú közönség előtt zajlottak, és a délutáni felnőtt találkozókra is többen kíváncsiak voltak. A programot mindkért korosztályban büntetőrúgó versenyek színesítették.

Az U-10-es korosztályban a Pilisvörösvári Utánpótlás Futball Club csapata diadalmaskodott, és a felnőtteknél is hazai siker született, a Zuzu-PUFC néven induló „Dream Team” révén.

A büntetőrúgó versenyt a felnőtteknél Kondor Károly, a gyerekeknél Braun János nyerte meg. Bilau Csaba, az esemény főszervezője elmondta, hogy a sikeres szervezésben és lebonyolításban nagy szerepe volt Engerth Csaba testnevelő tanárnak, az AMALIMPIA szervezőjének. Külön köszönet illeti a támogatókat is, az önkormányzatot, amely a pályát biztosította, Fresz Pétert, aki erősítő berendezésekkel járult hozzá a hangosításhoz, valamint a Waldi Kft.-t és a Raiffeisen Bank pilisvörösvári fiókját.  A segítségükre jövőre is szükség lesz, mert Bilau Csaba a sikeres rendezvény láttán máris néhány újításon töri a fejét. Elképzelései szerint a következő évben már augusztus 20. előtt sor kerülne a tornára, amely köré egy sportnap is szerveződne.

Ezzel talán megkezdődhet a Zuzu Kupa egy újabb korszaka, aminek az egykori névadó is biztosan nagyon örülne.

Várhegyi Ferenc

KezdőlapElőző oldal
Következő oldal
Copyright © 2008 Pilisvörösvár Város Önkormányzata