Miben segíthetünk?

Megjelent a Vörösvári Újság

Megjelent a Vörösvári Újság
2021. augusztus 23.
A digitális lapszám már olvasható. Pilisvörösvár applikáció/Vörösvári újság, illetve az alábbi linken letölthető ill. online lapozgatható. A nyomtatott újságot a regisztrált címekre mától kézbesítik, ez több napot vesz igénybe, köszönjük a türelmüket! Emellett a városi könyvtárban is elérhető lesz.

Kedves Olvasók!

Hihetetlen, de ismét elérkezett a nyár utolsó hónapja, újra augusztus végén járunk. Talán kicsit nyugodtabban, több utazással, több találkozással telt ez a nyár, mint a tavalyi, és őszintén bízom benne, hogy az ősz folyamán is lesz lehetőségünk egymással találkozni, közös programokon részt venni. Olyanon például, mint a júliusban megrendezett Pilisi Zenésztalálkozó, ahol tizenegy zenekar, több mint száz zenész és rengeteg mulatni vágyó vörösvári és környékbeli gyűlt össze. Erről is készítettünk egy összefoglalót, de írtunk az önkormányzat és a Művészetek Háza által szervezett táborról is, melyen helyi rászoruló gyerekek vehettek részt egy hétig.

Elérkeztünk képviselői interjúsorozatunk utolsó részéhez, melyben ezúttal Preszl Gáborral beszélgettünk, aki egy év kihagyás után ült vissza a testületbe. Újabb kitüntetett pedagógusokkal büszkélkedhet városunk. Németh László-díjat kapott Bihari Gabriella, a Vásár téri iskola tanára és Breierné Kalmár Éva, a Templom téri iskola volt igazgatója. Mindkettőjükkel beszélgettünk ennek kapcsán. Érdekes portrét olvashatnak Gábor Gyulával, akinek régiségboltja a Fő utcán található, és mint kiderül, nem is annyira régiségbolt.

Természetesen készültünk rengeteg hírrel, információval, érdekességgel és programokkal is. Használják ki a nyár utolsó heteit, és ha marad idejük, olvassanak, többek között Vörösvári Újságot!

Jó olvasást kívánunk!

Palkovics Mária
felelős szerkesztő

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []