A sváb gasztronómia hagyományain alapuló országosan elismert vendéglátóhely
A Stube Étterem két tulajdonosa Áy Zsófi és Müller Edina egyaránt Pilisvörösváron nőttek fel, ezért nagyon fontos az életünkben a sváb identitás. Számukra természetes volt, hogy otthon, a nagyszülőkkel németül beszélnek, mint ahogy az is, hogy a vasárnapi húslevesbe sváb gombóc kerül.
A Stube méltán került be 2021-ben az Audi-Dining Guide 100 legjobb étterme közé, és nyerte el az első díjat, mint legjobb családi étterem. A szakmai lapok mind javasolják a pilisvörösvári étterem felkeresését.
A Stube sikerének kulcsa a lelkes csapat, kreatív ötletekkel, sváb gyökerekkel. A múlt hagyományainak továbbvitele és a folyamatos megújulás egyidejűleg jellemzi az étterem szellemiségét. Fontosnak tartják, hogy az ételeken keresztül a sváb kultúrát is megismertessék vendégeikkel. Küldetésük, hogy aki hozzájuk betér, egy valódi gasztro-élménnyel menjen haza, amely a jó ételeken túl az összhatást is magában foglalja.
Nem akarnak többek lenni, mint amik valójában: egy családias, vidéki étterem, ahol jót lehet enni és ahol jó érzés lenni. A sváb hagyományok ápolásával, a minőségi ételek készítésével hozzájárulnak városunk jó hírnevének minél szélesebb körben való megismertetéséhez.
Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Stube Étterem részére a sváb gasztronómia hagyományain alapuló, országosan is elismert, kiváló konyhája, magas színvonalú szakmaisága, valamint városunk jó hírnevének öregbítése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként Pilisvörösvárért emlékérmet adományoz.