Miben segíthetünk?

Polgármester

Polgármester

 

Dr. Fetter Ádám polgármester

Születésemtől fogva Vörösváron élek. A Szentendrei Ferences Gimnáziumi érettségi után, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen hallgattam jogot, a Szegedi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán jogász diplomát szereztem. Az egyetem alatt nemzetközi ügyvédi irodában gyakornokoskodtam. Friss diplomásként minisztériumi szintű hivatalokban szereztem sokrétű jogi tapasztalatot, majd több kollégámmal együtt megalapítottam első közbeszerzési tanácsadással foglalkozó cégemet.

Gyerekkoromtól fogva a helyi kulturális közéletet igyekeztem színesíteni, kezdetben sváb tánccsoport tagjaként, majd mintegy 20 éven keresztül trombitásként az A Tempo koncertfúvós zenekar alapító tagjaként.

2019 októberében Pilisvörösvár lakosai a város polgármesterének választottak, azóta töltöm be ezt a megtisztelő pozíciót, és szolgálom szülővárosomat.

Hiszem, hogy kitartó munkával és érzékeny nyitottsággal egy olyan várost építhetünk, ahol biztonságos, fenntartható kényelmes az élet, ahol gyermekeink számára van jövő, egy olyan várost, amire büszkék lehetünk!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []