Miben segíthetünk?

Nyugdíjas klub

Nyugdíjas klub

A klub 1984 decemberében alakult meg, jelenlegi vezetői: Prohászka István elnök, valamint Guth Ferenc elnökhelyettes. A klub célja a város nyugdíjasainak összefogása, a szabadidő, az idős évek, tartalmas eltöltése. Ennek érdekében rendezvényeket (pl. Farsangi-bál, Locsolóbál, Évnyitó,Évzáróbál), valamint kirándulásokat szerveznek (termálfürdőkbe, múzeumokba). Az idős, beteg ésegyedülálló nyugdíjastársaikat támogatják.

A klub tagjai a városi eseményeken aktívan közreműködnek, s az idősebb korosztályt a klubon belül alakult dalkör és tánccsoport képviseli a városi rendezvényeken (pl. Májusfa-állítás, Hősök napja,Vörösvári Napok, Bányásznap, Szüreti felvonulás, Október 23-i ünnepség).

A Pilisvörösvári Nyugdíjas Klub az „Életet az éveknek” Országos Szövetség tagja, részt vesznek a megyei rendezvényeken, a szövetség által szervezett fesztiválokon és aktívan tartják a kapcsolatot a társklubokkal (Pilisszántó, Pilisszentiván, Csolnok, Csobánka).

Az Önkormányzat Pilisvörösvárért Emlékérmet adományozott 2016-ban a Nyugdíjas Klub Nosztalgia Dalkörének, 2019-ben pedig Prohászka István elnöknek és Guth Ferenc elnökhelyettesnek.

Elérhetőség:
e-mail: istvan.prohaszka@gmail.com
Tel.: 06/26/330-812

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []