Miben segíthetünk?

Ónos esőt jeleztek - hajnali háromkor indul a síkosságmentesítés

Ónos esőt jeleztek - hajnali háromkor indul a síkosságmentesítés
2021. december 8.

A Városgazda Kft. munkatársai folyamatosan figyelik az időjárás előrejelzést a téli hónapokban, hogy az aktuális helyzetnek megfelelően el tudják végezni a megelőző munkálatokat vagy a hóeltakarítást.


A mai előrejelzés szerint a hajnali óráktól ónos esőt jeleznek városunkban. A Városgazda munkagépei így hajnali háromtól elkezdik a megelőző sózást a város területén.
Ezúton kérjük ismét a lakók közreműködését az utcák átjárhatóságának biztosításában! Lehetőség szerint mindenki parkoljon ingatlanon belül, főleg a szűk utcákban! A korábbi tapasztalatok alapján több olyan helyszín is van a városban, ahol a nagyméretű munkagépek a széles lapátokkal nem férnek el a parkoló autók miatt.


Kérjük, hogy erre fokozottan figyeljenek, mert ilyen esetekben nem tudják elvégezni a síkosságmentesítést.
Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az ingatlanok előtti járdák síkosság mentesítése a lakosok feladata. Önmaguk és mások testi épsége érdekében is kérjük ezt a feladatot mindenképpen végezzék el.
A balesetek elkerülésére kérjük, hogy mind gyalogosan, mind autóval közlekedjenek óvatosan, az útviszonyoknak megfelelően!


Közreműködésüket köszönjük!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []