Miben segíthetünk?

Elhunyt Sebestyén Sándorné, a Gradus Óvóda korábbi vezetője

Elhunyt Sebestyén Sándorné, a Gradus Óvóda korábbi vezetője
2022. február 14.

Ma este 18.00-kor mondanak gyászmisét Sebestyén Sándorné, született Krupp Zsuzsanna lelki üdvéért városunk Nagytemplomában, aki évtizedekig dolgozott óvónőként Pilisvörösváron és a Gradus Óvóda vezetőjeként vonult nyugdíjba.
A szombati búcsúztatóján elhangzott beszéd részleteivel búcsúzunk tőle:
„Óvónőként először a Puskin utcai óvódában, majd 1983-tól a Hősök terén lévő, későbbi nevén Gradus óvódában végezte feladatait lelkiismeretesen. És amikor elérkezett a jól megérdemelt pihenés időszaka, 2012-ben a Gradus Óvóda vezetőjeként vonult nyugdíjba. Főiskolán német nemzetiségi óvodapedagógus oklevelet szerzett. Fontos volt számára a sváb hagyományok, a német nyelv átadása a gyermekek számára. A németországi óvodákban szerzett tapasztalatokat igyekezett a saját óvodájukban is meghonosítani.
Szerette munkáját és kollégáit, akikkel kiváló kapcsolatot ápolt, szerették, megbecsülték Őt. Az élet dolgaiban a jót kereste. Együtt érző szolidáris emberként rá mindig lehetett számítani. Igazi közösségi ember volt, aki imádott énekelni, hosszú évekig volt a templomi és a temetői kórus tagja. Szerettei és ismerői sok szép emléket őrizhetnek róla. Az együtt töltött idők megannyi élményét, hangját, mosolyát, mozdulatait, a közös családi ünnepek felejthetetlen hangulatát. Azonban a sors kegyetlensége folytán tavaly év végén hirtelen betegség támadta meg szervezetét.
Küzdött a gyógyulásért, nem adta fel. Szerettei mindvégig mellette voltak, segítették, biztatták, ápolták, ha kellett, de a szeretetnek, legyen az bármilyen erős is, sajnos nincsen hatalma sem a betegség sem a halál felett. Végül elfogyott ereje, 2022 január 20-án szerető szíve megszűnt dobogni, örökre eltávozott a csönd és béke birodalmába.”
Nyugodjék békében!

 
 
 


2222
 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []