Miben segíthetünk?

Nagyobb összegben kapnak idén ajándékutalványt Pilisvörösvár 70 év feletti lakói

Nagyobb összegben kapnak idén ajándékutalványt Pilisvörösvár 70 év feletti lakói
2022. február 18.

Megemelt összegben kapnak ajándékutalványt idén karácsony előtt Pilisvörösvár 70 év feletti lakói. Erről kedd délután döntött a Képviselő-testület, amikor is elfogadták a város 2022-es évi költségvetési tervét. A szóban forgó keret 66 százalékkal, egész pontosan 6 millió forintról 10 millió forintra emelkedik, ami azt jelenti, hogy az érintett korcsoportba tartozókhoz a korábbi 3 ezer forint helyett 5 ezer forint értékű kupon érkezik fejenként az ünnepeket megelőzően. Az utalvány körülbelül 2 ezer pilisvörösvári lakos karácsonyi készülődéséhez járul hozzá.

Az utalványt az előző évekhez hasonlóan számos helyen elfogadják majd a környéken. Vásárolhatnak vele ajándékot vagy élelmiszert, hideg- és melegételt, háztartási és vegyi árut, ruhaneműt, sportszert, szépségápolási termékeket, vagy akár műszaki cikket is.  

„Szívből örülünk, hogy költségvetésünk lehetővé teszi a korábbi összeg nagy arányú emelését. Bízunk benne, hogy idén még nagyobb örömmel veszik át majd az utalványt Pilisvörösvár 70 év feletti lakói, akik fontos szereplői, alappillérei városunk életének. Sokat köszönhetünk nekik, és sokat tanulhatunk tőlük ma is – mondta Fetter Ádám polgármester.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []