Miben segíthetünk?

Csendesebb időt hoz ez a hét

Csendesebb időt hoz ez a hét
2022. február 28.
Stéhli Balázs amatőr meteorológus előrejelzése.

Több hónapnyi viharos időjárás után ez a hét már csendesebb időjárást hoz térségünkben.

Egy észak felől érkező hidegcsepp alakítja időjárásunkat hétfőn, ezért erősen felhős lesz az ég, emellett pedig késő télies az idő. Estig előfordulhatnak hózáporok, és az elmúlt napokhoz hasonlóan megerősödik az északkeleti szél. Reggel 0, délután 6 fok várható.

Kedden változóan napos-felhős, száraz idő valószínű, az északi szél napközben megélénkülhet. Reggel -6 fokra, délután 7 fokra lehet számítani.

Szerdán sok napsütésre készülhetünk, kevés felhővel az égen. Csapadék nem várható, de az északinyugati szél élénkké válhat napközben, illetve délutántól átmenetileg megnövekedhet a felhőzet. Reggel -7 fok, délután 8 fok valószínű.

Csökkenhet a felhőzet és sok napsütés várható csütörtökön, ugyancsak kevés felhővel, csapadék nélkül és erős északnyugati széllel. Reggel -5 fokra, délután szintén 8 fokra számíthatunk.

Egy újabb gyenge hidegfront érkezhet péntekre erősen megnövekvő felhőzettel és jelentéktelen záporokkal. Az északnyugati szél azonban továbbra is erős lehet. Reggel -4, délután 9 fok lehet a hőmérséklet.

Szombaton sok napsütés várható, megint csak kevés felhő mellett, és csapadék nélkül, élénk északnyugati széllel. Reggel -5 fokra, délután ismét 9 fokra készülhetünk.

Vasárnap egy újabb gyenge hidegfront érkezhet. Ismét erősen megnövekedhet a felhőzet, és jelentéktelen záporok fordulhatnak elő. Az északnyugati szél azonban továbbra is élénk marad. Reggel -3 fok várható, délután megint csak 9 fok várható.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []