Miben segíthetünk?

Különleges bemutatkozási lehetőség nyílik a Pilis Expón a régió cégei számára

Különleges bemutatkozási lehetőség nyílik a Pilis Expón a régió cégei számára
2022. április 13.

Vendéglátó, szállásadó, túrákat sporteseményt szervező, élményt, szolgáltatást kínáló, helyi termékeket előállító pilisi cégeknek szervez nagyszabású bemutatót Pilisszántón 2022. május 28-án a helyi önkormányzat.
A Pilis Expón a régióban tevékenykedő települések saját standjukon mutatják be mindazt a szolgáltatást és élményt, amit a városok és az ott működő cégek az idelátogatóknak és a helyben élőknek nyújtanak. Mindezt egy nagyszabású rendezvény keretein belül, érdekes előadásokkal, kipróbálható szabadtéri aktivitásokkal, gasztronómiai kínálattal, természetvédelemmel és gyermekprogramokkal fűszerezve.

A szervezők a helyi lakosok mellett az ország minden részéről várnak látogatókat a rendezvényre, tehát az esemény nagyszerű lehetőséget nyújt a bemutatkozásra.

A Pilis Expón a személyes részvétel mellett szórólap és ismertető révén is van lehetőség megjelenni. A részvétel feltételei rendkívül kedvezőek, a közös városi standon ingyenes bemutatkozás biztosított.

Minden helyi cégnek érdemes kihasználni tehát a nagyszerű lehetőséget új vevők, ügyfelek, vendégek elérésére!

Bővebb információ és jelentkezés a Művészetek Háza munkatársainál a következő elérhetőségeken: telefon: 70-437-8287, e-mail: szervezes@mhpv.hu

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []