Miben segíthetünk?

Új út kap térkő burkolatot a temetőben

Új út kap térkő burkolatot a temetőben
2022. szeptember 8.

Új, térköves út épül a temető 17-19-es parcellája közötti részen. A kivitelező a héten kezdte el a mintegy 60 méter hosszúságú út építését és várhatóan az időjárás függvényében szeptember 12-én már használható is lesz az új szakasz.

A városvezetés nagy gondot fordít arra, hogy a temető minél rendezettebbé váljon és a hozzátartozók méltó körülmények között látogathassák ott nyugvó hozzátartozóik sírját.

Ennek érdekében számos intézkedés valósult már meg az elmúlt időszakban: tereprendezés zajlott, elvégezték a jövőbeli szóróparcella kialakításának előkészületi munkálatait, helyreállították a temető megsérült kapuját, halottak napját megelőzően zúzottkövet biztosított a város a sírok környezetének rendezésére, a régi sváb síremlékeknek díszparcella épült, a gondozatlan sírok rendelkezőinek felhívtuk a figyelmét a rendezésre, emellett a Városgazda Kft. folyamatosan karbantartja a teljes területet.

„A fejlesztéseket a jövőben is szeretnénk folytatni, így a rendelkezésre álló források függvényében újabb utak építését és a ravatalozó felújítását is tervezzük a temetőben. Persze mindez attól is függ, hogy mikor juthatunk hozzá a Sberbankban ragadt forrásainkhoz” – mondta Strack Bernadett alpolgármester.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []