Miben segíthetünk?

Egy éve kezdődött a 10-es út felújítása

Egy éve kezdődött a 10-es út felújítása
2022. szeptember 20.

Pont egy éve 2021. szeptember 20-án kezdődött a 10-es út újraaszfaltozása. A beruházásnak köszönhetően két hét alatt újult meg Pilisvörösváron a Fő utca útburkolata a Kodály Zoltán és az Attila utca között összesen 1.745 méter hosszan. A felújítást a Magyar Közút végezte és a 2021-es év legnagyobb saját beruházásaként valósította meg a pilis-dunakanyari régióban. A munka méretét jellemzi, hogy a beavatkozás során megközelítőleg 1.500 tonna aszfaltot használtak föl. A beruházás a régi aszfalt marásával kezdődött, majd erre terítették rá az új kopóréteget és végül a friss útburkolati jeleket is felfestették. A közlekedők a munka időtartama alatt folyamatosan érvényben lévő forgalomkorlátozásokat többségében türelemmel fogadták.

A felújítást a városvezetés kezdeményezte a Közútnál és a tárgyalásoknak eredményeképpen kaphatott zöld utat a beruházás tavaly.

Az elhasználódott, kátyús, tócsás útburkolat helyett így immár egy éve közlekedhetünk a korábbinál sokkal jobb minőségű, egyenletes, kevésbé zajos útfelületen.

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []