Miben segíthetünk?

Fotópályázatot hirdet testvérvárosunk Gerstetten

Fotópályázatot hirdet testvérvárosunk Gerstetten
2022. november 30.

Pilisvörösvár testvérvárosa Gerstetten fotópályázatot hirdet „Szülőföldem perspektívái“ címmel.

A fotózás révén a kiírók szeretnék közelebb hozni városunk és környékének rejtett, különleges, egyedi részleteit, a táj és az építészet szépségeit, értékeit a sajátos látásmódokon keresztül. 

A fotópályázaton Gerstetten és testvérvárosai, Pilisvörösvár és Cébazat lakosai vehetnek részt.  Hivatásos fotósok nem indulhatnak a pályázaton.

A beküldött képeket Gerstetten és Cébazat 30. partnerkapcsolati jubileuma alkalmából, Gerstettenben állítják majd ki. A pályamunkákat független zsűri bírálja el, a legjobbak díjazásban részesülnek.

♦ A fotókat úgy kell kinyomtatni illetve előhívatni, hogy egy üvegkeretben elhelyezhetők legyenek. Kérjük ne használjanak paszpartut.

♦ A képek hátoldalán a következőket kell feltüntetni: a pályázó neve, címe, e-mail címe, a kép készítésének helye, ideje, az ábrázolt téma és a kép címe

♦ Egy pályázó maximum 5 fotót nyújthat be.

♦ A fotók mérete: minimum 20 cm x 30 cm, maximum 30 cm x 45 cm

♦ Kérjük, hogy a képeket vastag borítékba tegyék, hogy a szállítás során sértetlenek maradjanak.

A pályázatra érkezett fotókat nyilvános kiállításon lehet majd megtekinteni, továbbá a nyomtatott és az online médiában is megjelenhetnek. További felhasználás (pl. naptár, katalógus, képeslap) csak a fotó készítőjének beleegyező nyilatkozata esetén lehetséges.

A pályázat benyújtási határideje: 2023. március 1.

A fotókat a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán lehet leadni: 2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []