Miben segíthetünk?

Petőfi Sándor utcában kezdődik a járdaépítés

Petőfi Sándor utcában kezdődik a járdaépítés
2023. január 23.

Új járdát épít az Önkormányzat a Petőfi Sándor utca teljes hosszában a páratlan oldalon. A gyalogút térkő burkolattal 1.5 m szélességben a kerítésekhez csatlakozva épül majd, mintegy 870 méter hosszan. A kivitelezést a január 23-i héten kezdi meg a vállalkozó.

A járda nyomvonalán, néhány helyen terepmozgatásra is szükség lesz, ezért kérjük, hogy aki az út menti közterületre kisebb növényeket telepített, az szíveskedjen az átültetésükről mielőbb gondoskodni.

A kivitelezésről a város kommunikációs csatornáin (pilisvorosvar.hu, facebook.com/pilisvorosvar) folyamatosan hírt adunk, kérjük, kövessék figyelemmel ezeket a felületeket.

A Képviselő-testület 2022. augusztusi döntése értelmében városunk tíz belterületi utcájában épülhet járda. Eddig a Táncsics, Mátyás király, Ponty, Amúr, Harcsa, Széchenyi utcákban és az Iskola közben készült el a gyalogút. Jelenleg a Báthory és a Szent Erzsébet utcában zajlanak a munkálatok, a Petőfi Sándor utcai szakasz pedig a járdaberuházás utolsó állomása lesz. Az teljes projekt 2023. március végére készül el.

A beruházás megvalósítását a városvezetés a gyalogos közlekedés biztonságosabbá tétele érdekében határozta el. A járdák építésének költségét saját forrásból finanszírozza a város.

A beruházással kapcsolatos elérhetőségek:

Kivitelező: NADI Építő és Szolgáltató Kft.

nadiepitokft@gmail.com

tel.: 06-20-299-7478

Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály

info@pilisvorosvar.hu –

tel.: 06-70-658-4188

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []