Pilisvörösvár
Miben segíthetünk?
Elkészült a két rövidebb járdaszakasz térkövezése a Szent Erzsébet utcában
Elkészült a két rövidebb járdaszakasz térkövezése a Szent Erzsébet utcában
2023. január 27.

Elkészült a Szent Erzsébet utcában a két rövidebb járdaszakasz térkövezése. Az utca elején a korábbi bank melletti rész, valamint a végén a ligeti templom előtti gyalogút kapott új burkolatot. Mindkét helyszínen a forgalom nagysága és a felület minősége indokolta az új járda építését, mely összesen száz méter hosszú szakaszt jelent. A templomnál a mozgáskorlátozottak és a babakocsit toló kisgyermekesek közlekedésének könnyítésére a kapu előtti szintkülönbséget is megszüntették.

A Képviselő-testület 2022. augusztusi döntése értelmében városunk tíz belterületi utcájában épülhet járda. Eddig a Táncsics, Mátyás király, Ponty, Amúr, Harcsa, Széchenyi utcákban és az Iskola közben készült el a gyalogút. A jelenleg épülő Báthory és a Szent Erzsébet utcákat követően még a Petőfi Sándor utcában készül még új járda. Az teljes beruházás 2023. március végére fejeződik be.

A projekt megvalósítását a városvezetés a gyalogos közlekedés biztonságosabbá tétele érdekében határozta el. A járdák építésének költségét saját forrásból finanszírozza a város.

Kapcsolódó galériák
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []