Miben segíthetünk?

Matricát, gyűjtőfüzetet és fagyikupont kaptak a vörösvári gyerekek - képekkel

Matricát, gyűjtőfüzetet és fagyikupont kaptak a vörösvári gyerekek - képekkel
2023. május 24.

Újabb gyereknap, újabb meglepetés a pilisvörösvári gyerekeknek! Fetter Ádám polgármester és Strack Bernadett alpolgármester idén is ajándékkal érkezett a Tipegő bölcsődébe, a Rákóczi utcai óvodába, a Széchenyi, a Gradus, a Zrínyi és a Szabadság utcai tagóvodába, illetve a Vásár téri és a Templom téri, valamint a Palánta általános iskolába.

A bölcsisek, az óvodások és az alsó tagozatos tanulók egy „Pilisvörösvár ihletésű”, A4-es méretű matricaívet kaptak, valamint egy gyűjtőfüzetkét. A ragasztható ábrák között megtalálható például a vasútállomás, a pumptrack pálya és a körforgalom egy-egy részlete, és több állat, amelyekkel gyakran találkozni városunkban: kacsa, szürke gém, sőt, még a tavaknál nemrégiben feltűnt vidra is. Emellett tűzoltóautót, városi rendezvényekhez, Pilisvörösvár mindennapjaihoz köthető jelenetek, tárgyak is helyet kaptak a matricákkal megtöltött papíron.

A városvezetők ezenfelül idén is minden intézménybe fagyijegyekkel teli borítékkal érkeztek. A kuponokat most vasárnap, az Önkormányzat gyermeknapi rendezvényén, Ligeten válthatják hűsítő édességre a gyerekek. Kupont a tavalyi évhez hasonlóan a kicsik mellett a felsős diákok is kaptak. Összesen csaknem 1300 matrica és gyűjtőfüzet, és több mint 1800 fagyiutalvány talált gazdára.

A gyerekek – a tavalyi zsírkrétakészület és a tavalyelőtti Vörösvár kifestő után – nagy örömmel fogadták az idei ajándékot is, a legkisebbek azonnal el is kezdték beragasztani a füzetbe a matricákat, az ovisok pedig lelkesen mutogatták, mely ábrák, figurák tetszenek nekik leginkább.

„Mindig nagy boldogság eljönni a gyerekekhez és látni az örömet a szemükben, amikor megkapják a meglepetést. Reméljük, hasonlóan vidám arcokkal találkozunk majd vasárnapi rendezvényünkön. Mi már nagyon készülünk” – mondta Fetter Ádám polgármester.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []