Miben segíthetünk?

Terepszemle a szerdai felhőszakadás helyszínein

Terepszemle a szerdai felhőszakadás helyszínein
2023. június 8.

Terepszemlét tartottak a városvezetők a szerda délutáni felhőszakadás kapcsán, miután több terület is víz alá került a hirtelen lezúduló csapadékmennyiségtől. A helyszínen megtörtént a károk felmérése, listába vették, hogy hol, milyen korrekciók, munkálatok elvégzése szükséges.

A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkatársait több esethez riasztották, a városvezetők ezúton is köszönik a csapat áldozatos munkáját, hogy megszabadították az elöntött részeket a víztől, ezáltal járhatóvá tették az utakat. Ahogy arról korábban beszámoltunk, egyebek mellett a Táncsics és Mátyás király utca találkozásánál, a Búcsú téren, a Fürdő közben és a Madách utcában gyűlt fel jelentős mennyiségű víz. Pilisvörösvár leendő záportározója – amelynek építése hamarosan megkezdődik – várhatóan orvosolja majd az ilyen jellegű problémákat, váratlan helyzeteket, hiszen felfogja a csapadékvizet és eltárolja azt.

Ezzel a szemlével egybekötve a bölcsődeépítés helyszínére is ellátogattak, hogy megnézzék, hogy halad az építés. Múlt héten írtunk arról, hogy már elkészült az épület Béke utcai részének födémbetonozása, emellett a teherhordó falakat is mindenhol befejezték. Az elmúlt napokban a teljes födémet beöntését végezték a szakemberek.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []