Miben segíthetünk?

A Városházán átadták a 275. babacsomagot

A Városházán átadták a  275. babacsomagot
2023. augusztus 3.

Újabb babacsomagot adtak át ünnepélyes keretek között szerdán délután a Városházán. Ez alkalommal Ludvig Johannát köszöntötték, aki a szerencsés 275. vörösvári kisbabaként kaphatta meg az ajándékcsomagot. Az ünnepélyes köszöntésen Johanna családja is részt vett, a szülők Ludvig Marcell, és Ludvigné Mirk Júlia, valamint a büszke nagyobb testvér Franciska is.

A csomagot Fetter Ádám polgármester, Strack Bernadett alpolgármester, valamint a Vízöntő és a Sikari patika képviseletében Dr. Filáné Dr. Pap Franciska nyújtotta át a családnak. A városvezetés 2020. tavaszán indította el a vörösvári újszülötteknek szóló hozzájárulást a két helyi gyógyszertárral összefogásban.

Az akció keretében a családok minőségi babaápolási termékeket tartalmazó csomagot valamint ez év márciusától tízezer forintról 15.000 forintra emelt önkormányzati támogatást vehetnek át. Minden szerencsés 25. babát pedig külön köszöntenek a Városházán és a csomag mellett vörösvári motívumokkal díszített babaruhát, vörösvári kifestőt, zsírkrétát, matricákat és bögrét is kapnak, valamint egy foltvarró technikával készített szépséges takarót is a Cérna Rézik felajánlásának köszönhetően.

Szeretettel gratulálunk! Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk Johannának és egész családjának!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []