Miben segíthetünk?

A hulladékszállítást is érinti a Fácán utcai aszfaltozás

A hulladékszállítást is érinti a Fácán utcai aszfaltozás
2023. augusztus 3.

A hulladékszállítást is érinti a Fácán utcai beruházás következő fázisa: pénteken a zöldhulladék, kedden pedig a kommunális hulladék gyűjtése tolódik a forgalmi akadályok miatt a Fogoly, illetve e Fürj utcában. Ha a körülmények lehetővé teszik, a Depónia következő napon, vagyis augusztus 9-én szerdán érkezik majd ezekre a területekre. Pénteken, hétfőn és kedden, vagyis augusztus 4-én, 7-én és 8-án a hulladékudvar nyitva tartása biztosított a lakosok részére, a megközelítése viszont az aszfaltozás miatt akadályozott.

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, a tervek szerint a kivitelező pénteken az aszfaltelőkészítő réteget teríti le, hétfőn a kötőréteget, kedden pedig már a kopóréteget. Ez azt jelenti, hogy ezen a három napon 7 és 19 óra között egyáltalán nem lesz lehetséges a közlekedés a Fácán utcában, sem a ki- és beállás az ingatlanokról, sem az áthaladás. A munkát előreláthatólag a Kamilla utcától kezdődően, mindkét irányban egyszerre végzik majd a hatékony haladás érdekében.

Erről a Fácán utca lakói, az ott működő cégek, illetve a Fogoly és a Fürj utca lakói szórólapos tájékoztatást is kaptak csütörtök délelőtt.

Ha kérdésük van a munkálatokkal kapcsolatban, felvehetik a kapcsolatot műszaki osztályunkkal, a beruházásért felelős képviselővel, Varga Péterrel, valamint a kivitelezővel. Az elérhetőségeket a fejlesztéssel kapcsolatos további tudnivalókkal együtt eléri ide kattintva.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []