Miben segíthetünk?

Áramkimaradások, hóhelyzet, fontos információk

Áramkimaradások, hóhelyzet, fontos információk
2023. december 7.

Teljes gőzzel zajlik a síkosságmentesítés a városban: a Városgazda Kft. dolgozói hajnalban álltak munkába három munkagéppel és húsz munkatársukkal. A takarítást továbbra is priorizálva végzik: először a gyűjtőutakon, a közintézmények körüli területeken és a tömegközlekedés állomásaiban, megállóinál. Arra kérünk mindenkit, legyetek türelemmel, rendkívül nagy mennyiségű hó hullott és jelenleg is intenzíven havazik. A Közút kezelésében lévő utak téli csúszásmentesítése továbbra is az útkezelő cég feladata.

Arra kérünk mindenkit, hogy saját lakóingatlana előtt végezze el a szükséges síkosságmentesítést, illetve továbbra is fontos szempont, hogy az utakon - különös tekintettel a szűk utcákra - úgy parkoljatok, hogy a nagy méretű munkagépek elférjenek és el tudják végezni a síkosságmentesítést.

Kérjük továbbá a gyalogosokat, legyenek körültekintőek, a temető területét pedig kerüljék el. A fákra jelentős mennyiségű hóréteg rakódott, nagyobb méretű ágak, ágrészek szakadtak le, fakidőlésekről is érkeztek hírek Pilisvörösvár több pontján.

Az áramszolgáltató nagy kiterjedésű üzemzavarról számolt be az áramszolgáltató, amely érinti Pilisvörösvárt és több környező települést. Az illetékes társaság megkezdte a helyreállítást, addig is kérik a lakosság türelmét. Több helyi intézményben van, illetve volt áramszünet, az illetékesek már a reggeli órákban értesítették a szülőket, érintetteket. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []