Miben segíthetünk?

Különleges ajándékot kaptak a vörösvári gyerekek

Különleges ajándékot kaptak a vörösvári gyerekek
2024. május 27.

Huszonnégy párból álló, vagyis összesen negyvennyolc darabos „Vörösvár memóriakártya-készletet” kaptak a vörösvári gyerekek gyermeknap alkalmából. Az egyedileg tervezett játékból több mint 1200 darab talált gazdára: a Tipegő bölcsődébe járó kicsik - beleértve az új intézmény csöppségeit is -, a Rákóczi utcai óvoda, a Széchenyi, a Gradus, a Zrínyi és a Szabadság utcai tagóvoda növendékei, illetve a Vásár téri, a Templom téri, valamint a Palánta általános iskola alsó tagozatos diákjai vihették haza. A meglepetést Fetter Ádám polgármester adta át az intézményekben hétfő délelőtt az Önkormányzat nevében.

A lapokon egy-egy szép vörösvári helyszín fotója látható, játékos, grafikus elemekkel ötvözve, vagyis a gyerekek színes világához igazítva. Emellett fagyikupon is járt kicsiknek és nagyoknak ebből az alkalomból. Az utalványt - csaknem kétezer darabot - a gyerekek vasárnap, a városi gyermeknapon tudták hűsítő finomságra váltani. Fagyikupont a nagyobbak, vagyis a felsős diákok is kaptak, beleértve a gimnázium tanulóit nyolcadik osztályig bezárólag. 

Ezeken felül – egy felajánlásnak köszönhetően – összesen 25 darab könyvvel is gazdagodtak az óvodák és az általános iskolák, Éles Anett Belebújt a nap a tóba című művét forgathatják majd a gyerekek az intézményekben. 
 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []