Miben segíthetünk?

Ősszel különösen fontos az árkok takarítása

Ősszel különösen fontos az árkok takarítása
2024. szeptember 17.

A csapadékvíz szabad elfolyása miatt nagyon fontos, hogy minden tulajdonos tartsa tisztán és ne temesse be az ingatlana előtti árkokat.
Az utóbbi években tapasztalható özönvízszerű esőzéseknél komoly problémát jelent a csapadék elvezetése ahol eltömődött, beépített vagy gondozatlan az árkok.
Városunk területén több helyen is tapasztalható, hogy az árkok karbantartását ismét sokan elmulasztják.
Fontos tudni, hogy ez a feladatot minden esetben az ingatlantulajdonosnak vagy az ingatlant használónak kell elvégezni. Ez nem csak Pilisvörösváron van így, hanem az ország többi településén is.
A nagyobb problémák, eltömődések kialakulásának elkerülése miatt kérjük, hogy mindenképpen rendszeresen végezzék el a vízelvezetők, átereszek tisztítását!
A későbbi kellemetlenségek megelőzése érdekében a Polgármesteri Hivatal az folyamatosan ellenőrzi majd az árkok és az átereszek állapotát városszerte. Azok a tulajdonosok, akik évek óta rendszeresen kizárólag felszólítás hatására teszik rendbe az ingatlanuk előtti árkokat bírsággal kell, hogy számoljanak.
Arra kérünk mindenkit, hogy tegyen eleget tisztítási kötelezettségének, hogy az esetleges szankciók elkerülhetőek legyenek!
Köszönjük azoknak a tulajdonosoknak a közreműködését, akik eddig is gondosan jártak el és tisztították a vízelvezetőket!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []