Miben segíthetünk?

Szavazhat, hogy még színesebbé váljon Vörösvár

Szavazhat, hogy még színesebbé váljon Vörösvár
2021. május 11.
A vasútállomás támfala és az aluljáró szépülne meg.

Pályázatot adott be a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület (TEVÖ), hogy még színesebbé váljon Pilisvörösvár. A vasútállomás támfalát és az aluljárót szemelték ki, szeretnék ugyanis feldobni az említett területet egy színes, figyelemfelkeltő, vidám grafikával.

A TEVÖ a II. kategóriában, a 10 ezer lakos feletti települések között indul. Szavazni regisztrációt követően lehet. Kategóriánként a 3-3 legtöbb szavazatot kapott pályázat közül öttagú szakmai zsűri választja ki a nyerteseket. Szavazni május 28. 12 óráig lehet. Az eredményhirdetés május 31-én 16 órakor zajlik a Let’s Colour Magyarország Facebook-, illetve weboldalán.  A nyertes pályázatokat a kiírás szerint még a nyár folyamán, legkésőbb augusztus 15-ig kell megvalósulni.

A színesebb Vörösvárért az alábbi linken szavazhat naponta egy alkalommal:

https://letscolour.hu/palyazat/tegyk-sznesebb-pilisvrsvrt

A TEVÖ elnöke, Bakos László már megkérte a terület tulajdonosa, a MÁV Zrt. hozzájárulását az érintett felfelületek átfestéséhez.

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület egyébként 2011. óta minden évben megszervezi Magyarországon a Let’s Colour közösségi pályázatát, amelynek lényege, hogy bármely közösség a környezetében lévő elszürkült, leromlott, vagy csak egyszerűen színtelen közösségi térben található beltéri vagy kültéri falfelületeket a színek által újjá varázsolja.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []