Miben segíthetünk?

Különleges kifestőt kaptak a vörösvári gyerekek - GALÉRIÁVAL

Különleges kifestőt kaptak a vörösvári gyerekek - GALÉRIÁVAL
2021. május 25.
A polgármester és az alpolgármester kedden meglepetéssel érkezett a helyi bölcsődébe, az óvodákba és általános iskolákba gyermeknap alkalmából.

Ajándékkal lepte meg dr. Fetter Ádám polgármester és Strack Bernadett alpolgármester a Tipegő bölcsődébe, a Rákóczi utcai óvodába, a Széchenyi, a Gradus, a Zrínyi és a Szabadság utcai tagóvodába járó gyerekeket, illetve a Vásár téri és a Templom téri, valamint a Palánta általános iskola alsósait kedden. A városvezetők személyesen vitték el a meglepetést: egy Pilisvörösvár kifestőt, ami kifejezetten nekik készült.

A füzet városunk nevezetességeit, látnivalóit tartalmazza, színezésre vár egyebek mellett a Városháza, a Kálvária-domb, a körforgalom, a vasútállomás és a futópálya is a tavaknál. A helyszínek neve magyarul, német és sváb nyelven is megtalálható a lapok alján. A fotók, amelyek alapján a grafikák készültek, hamarosan elérhetők lesznek a város Facebook-oldalán.

„Sajnos a járványügyi szabályozás tavaly és idén sem tette lehetővé, hogy rendezvényt szervezzünk gyermeknap alkalmából, de szívből reméljük, hogy ezzel a meglepetéssel sikerült örömet szereznünk” – mondta dr. Fetter Ádám polgármester.

Strack Bernadett ugyanakkor hozzátette: a Művészetek Háza – Kulturális Központ és Városi Könyvtár "Sárkány kalanddal" készül vasárnapra, barkácsolás és meglepetés várja a családokat városunk játszóterein.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []