Pilisvörösvár
Szerdától tartós hőség kezdődik
Szerdától tartós hőség kezdődik
2021. június 15.
Stéhli Balázs amatőr meteorológus előrejelzése a következő napokra. Kérjük, fokozottan védekezzenek a napsugárzás által okozott leégés ellen. Amennyiben lehetséges napközben 11:00 és 15:00 óra között kerüljék a napozást. Vállat takaró póló, szalmakalap, illetve fényvédő krém használata mindenképpen javasolt. Normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.

Előrejelzés jún. 15. - 20-ig, ma keddtől-vasárnapig :

Ma kedd este, éjszaka is csak kevés fátyolfelhő lesz az égen. Csapadék nem lesz. A szél gyenge marad csak. Este 20 fok, éjjel 15 fok várható.


Szerdán sok napsütés lesz, kevés felhővel az égen. Csapadék nem lesz. A szél mérsékelt marad csak. Beköszönt a hőség, de reggelre még felfrissül a levegő. Reggel 12 fok, délután 30 fok várható.


Csütörtökön, pénteken és szombaton is hasonló időnk lehet. Csapadék továbbra sem várható, a szél mérsékelt marad csak.
Csütörtök reggel 14 fok, délután 31 fok, péntek reggel 16 fok, délután 33 fok, szombat reggel 18 fok, délután szintén 33 fok valószínű.


Vasárnap egy gyengülő hidegfront szakadozott felhőzete érkezhet észak felől, de érdemi változást úgy tűnik nem hoz. Változó gomolyfelhőzet lehet, több órás napsütéssel. Az északnyugati szél élénk lökésű lehet. Maradhat a meleg időjárás.
Reggel 18 fok, délután 33 fok valószínű.


Hétfőtől is maradhat a tartós hőség, de időszakosan nedvesebb levegő érhet el minket délnyugat felől, ekkor heves zivatarok, zivatarrendszerek törhetnek ki, de utána újfent a napsütés, és a meleg, kánikulai igazi nyári idő dominálhat.

Fotó: Völgyi Hajnalka, köszönjük

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []