Miben segíthetünk?

Sütésre fel! Közös bejglikészítés a főzőkonyhán szombaton

Sütésre fel! Közös bejglikészítés a főzőkonyhán szombaton
2022. december 16.

Közösségi sütésre hív mindenkit szeretettel a TEVÖ, a Fiviret és az Önkormányzat. A kezdő bejglikészítőket is örömmel várják, a jó hangulat mellé profi segítség is akad majd bőven a helyszínen. Hozzák magukkal az alapanyagot, és süssék meg saját süteményüket a városi főzőkonyhán! Hangolódjunk együtt a karácsonyra!

Az eseményen szakértőként, hasznos tanácsokkal Zsámboki Szabolcs is részt vesz.

Időpont: december 17. (szombat) 9:00 – 15:00
Helyszín: Pilisvörösvár főzőkonyha, ebédlő (Szabadság u. 21.)

A résztvevők saját maguknak, a szervezők pedig a város rászorulóinak készítenek majd bejglit.

Köszönjük a Halmschlager Trade Zrt, az OLIVA FRUIT N + K Kft., N és N Kft. (Sváb Pékség) és a Helit Kft. felajánlásait. A cégek liszt, tojás, tej, élesztő, kristálycukor, porcukor, mazsola, dióbél, darált mák, citrom, tej, margarin adományozásával járulnak hozzá a jótékonyságra felajánlott bejglik készítéséhez.

Amennyiben szeretnnének önök is segíteni városunk rászorulóin, azt egy másik, e hétvégi akción megtehetik: a Templom téren vasárnap, vagyis december 28-án jótékonysági élelmiszergyűjtést tart a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület (TEVÖ), Bruckner Kata koordinálásával. A helyszínre tartós élelmiszereket - például lisztet, cukrot, kávét, teát, rizst, csokoládét, kekszet - vihetnek  8 és 12 óra között, ezáltal pedig sokaknak szerezhetnek örömet az ünnepekre.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []