Miben segíthetünk?

Feldíszítették a kisebb és nagyobb gyerekek a város köztéri karácsonyfáit - képekkel

Feldíszítették a kisebb és nagyobb gyerekek a város köztéri karácsonyfáit - képekkel
2023. december 4.

Feldíszítették közterületi karácsonyfáikat a pilisvörösvári intézményekbe járó gyerekek: az öt óvoda növendékei, a három általános iskola, valamint a Schiller Gimnázium diákjai. Idén is kaptunk képeket, megnézhetitek, hogyan varázsoltak a gyerekek fenyőből ünnepi fát egyedi, különleges alkotásaikból. Kicsik és nagyok nyolc helyszínen dekoráltak, csodáljátok meg az eredményt:

Bányász emlékpark – Rákóczi utcai óvodások
Bányatelepi buszmegálló – Széchenyi utcai óvodások
Hősök tere – Gradus óvodások
Ligeti templom – Zrínyi utcai óvodások
Szabadságligeti vasútállomás – Szabadság utcai óvodások
Vásár tér - Vásár téri iskolások
Templom tér - Templom téri iskolások
Kacsa-tó - Palánta Általános Iskola diákjai
Lahmkruam – Friedrich Schiller Gimnázium diákjai

A fákat a Praktikus Kft. - vagyis Bogár László, Holitska Norbert - valamint Peller Gábor magánszemély – ajánlotta fel ebben az évben is, amit ezúton köszönünk!
A kilencedik fenyő a Kacsa-tónál kapta meg díszeit vasárnap, miközben a jégpályán egymást érték az izgalmas, színes programok. Ezt a fát a látogatók dekorálták, volt, aki otthonról hozott díszt, míg másik a helyszínen lévő, a palántás gyerekek által alkotott, illetve a helyben készített darabokkal díszítették fel a karácsonyfát.

Az ovisok egyébként a város karácsonyfájánál is jártak múlt héten, hogy minden intézmény elhelyezzen egy-egy saját díszt az alsó ágakon.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []