Miben segíthetünk?

Nyári diákmunka-lehetőség az Önkormányzatnál

Nyári diákmunka-lehetőség az Önkormányzatnál
2022. június 15.

Lejárt a jelentkezési határidő, betöltött állás.

Idén is meghirdeti Önkormányzatzunk a nyári diákmunkaprogramot, amelynek keretében várjuk a

  • Pilisvörösváron állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező
  • 16-25 év közötti
  • nappali tagozatos diákok jelentkezését

adminisztratív vagy könnyű fizikai munkára.

Munkavégzésre - korlátozott létszámban - 2022.07.01-22. között vagy 2022.08.01-19. között van lehetőség 1-3 hetes időtartamban. Napi munkavégzés időtartama: maximum 6 óra.

A program célcsoportjába azok a tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok tartoznak, akik nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal. A munkavégzés előfeltétele, hogy a diák a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán közvetítést kérőként nyilvántartásba vetesse magát.

A diákok június 15-től regisztrálhatnak az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályánál és legkorábban július elsején állhatnak munkába. A regisztráláshoz szükséges dokumentumok:

  • személyes okmányok
  • érvényes diákigazolvány vagy az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolás és bizonyítvány (megfelelő a befejezett tanulmányokról szóló bizonyítvány, ha az éppen aktuális még az iskolában van).

Diákmunkára jelentkezés: fényképes önéletrajzzal (benne az eddigi munkatapasztalat és számítástechnikai ismeretek). Kérjük azt is megadni, hogy a fent jelzett két időszakon belül mikor és milyen időtartamban tudna jönni dolgozni, és milyen jellegű munkára jelentkezik.

Jelentkezés leadása: személyesen a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán(Fő tér 1.) ,vagy a hr@pilisvorosvar.hu e-mail címre küldve.

Jelentkezés határideje: 2022. június 20.

A jelentkezéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást kérhet a 26-330-233/120. telefonszámon, vagy e-mailben: hr@pilisvorosvar.hu e-mail címen.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []