Miben segíthetünk?

Nyári diákmunka lehetőség az önkormányzatnál

Nyári diákmunka lehetőség az önkormányzatnál
2021. június 9.
A Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal idén is csatlakozik a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat programjához és felvételt hirdet nyári diákmunkára. Jelentkezés határideje: 2021. június 18.

Pilisvörösváron állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező 16-25 év közötti, nappali tagozatos diákokat vár az önkormányzat korlátozott létszámban adminisztratív vagy könnyű fizikai munkára.

A program célcsoportjába azok a tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok tartoznak, akik nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal.

Munkavégzésre (a nyári igazgatási szüneteket kivéve) 2021.07.01-08.31 között van lehetőség.

A programhoz való csatlakozás előfeltétele, hogy a diák a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán közvetítést kérőként nyilvántartásba vetesse magát.

A diákok június 15-től regisztrálhatnak az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályánál és legkorábban július elsején állhatnak munkába. 

Foglalkoztatási Osztály címe: 2040 Budaörs, Nefelejcs utca 1-3.

Félfogadás: Hétfőtől szerdáig 8:30-15:00, pénteken 8.30-13:00 közötti időszakban.

Szükséges dokumentumok: Személyes okmányok, érvényes diákigazolvány vagy az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolás és bizonyítvány (megfelelő a befejezett tanulmányokról szóló bizonyítvány, ha az éppen aktuális még az iskolában van).

Napi munkavégzés időtartama: max. 6 óra

Jelentkezés határideje: 2021. június 18.

Jelentkezés feltétele: fényképes önéletrajz, és kérjük jelezze, hogy a fent jelzett időszakokon belül mikor szeretne jönni dolgozni és milyen jellegű munkára jelentkezik.

Jelentkezés leadása: személyesen, Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal, Fő tér 1. Ügyfélszolgálat vagy a hr@pilisvorosvar.hu e-mail címre küldve.

A jelentkezéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást kérhet a 26/330-233/120. melléken, vagy e-mailben: hr@pilisvorosvar.hu  e-mail címen.

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []