Miben segíthetünk?

Négylábú munkatársakat keres a NAV

Négylábú munkatársakat keres a NAV
2022. április 21.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. A 10 és 36 hónap közötti életkorú, kifogástalan egészségi állapotú kutyusok gazdái 2022. május 4-éig, e-mailben küldhetnek előzetes ajánlatot a kutyavásárra.

A kiképzők oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, transzponderszámmal vagy chippel ellátott kutyákat várnak – ivartól és fajtától függetlenül. A sikeres keresőkutya-jelöltek a kiválasztás után 21 napos próbaidőn vesznek részt.

A feltételeknek megfelelő ebek tulajdonosai 2022. május 4-éig küldhetik el előzetes ajánlatukat a NAV-nak a navkutyabeszerzes@nav.gov.hu e-mail-címre.

Az ajánlatnak – többek között – tartalmaznia kell a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát is. A hivatal ez alapján veszi fel a kapcsolatot azokkal az érdeklődőkkel, akiktől konkrét ajánlatot kér. A levélben a gazdának meg kell adnia e-mail-címét, adatait, illetve jeleznie kell azt is, hogy a kutyát magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például egyéni vállalkozóként, kft.-ként – szeretné eladni.

A NAV várja a négylábú tehetségeket, amelyek a jövő sikeres keresőkutyái lehetnek!

A kiírás részletes feltételei itt olvashatók.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []