Miben segíthetünk?

Fontos közlekedési információk a 10-es út felújításával kapcsolatban

Fontos közlekedési információk a 10-es út felújításával kapcsolatban
2021. szeptember 17.

A Magyar Kötút Zrt. szeptember 20-án hétfőn elkezdi a 10-es út újraaszfaltozásának munkálatait. A projekt a Közút legjelentősebb beruházása lesz a régióban. A munkálatok nagymértékben befolyásolják majd mind a Pilisvörösváron, mind pedig a régióban élők közlekedését a beruházás időtartama alatt.

A munkálatok 2021. szeptember 20-án kezdődnek a 18-as km-nél a Fő utca és a Kodály Zoltán utca kereszteződésénél. A napi munkavégzés a Közút tájékoztatása szerint munkaidőben történik. Fontos, hogy a beruházáshoz kapcsolódóan útlezárások, korlátozások, forgalmi rend változások lesznek a Fő utca környezetében. Ezzel kapcsolatban kérjük folyamatosan kísérjék figyelemmel a Közút aktuálisan kihelyezett táblázását!

Tekintettel arra, hogy a munkálatokat a fél útpályán végig sávosan végzik, így a munkavégzési helyszínek a teljes szakaszon folyamatosan változnak. A Fő utca melletti párhuzamos parkolók használatára így korlátozottan és folyamatosan változó helyszíneken lesz lehetőség. Az adott ingatanok előtti munkavégzés alatt a kiállásra nem lesz lehetőség.

Kérjük, hogy ne megszokásból vezessenek, legyenek körültekintőek a beruházás teljes időtartama alatt!

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []