Miben segíthetünk?

Megkezdődik a kiemelt gyalogos átvezető építése a Szent Erzsébet utcában – útzárra kell számítani

Megkezdődik a kiemelt gyalogos átvezető építése a Szent Erzsébet utcában – útzárra kell számítani
2021. december 8.

Megkezdődik a tervezett kiemelt gyalogos átvezető építése a járdaépítési beruházás egyik korábbi helyszínén, a Szent Erzsébet utcában. Az átvezető fekvőrendőrként is funkcionál, mivel kiemelkedik majd az úttest felületéből és piros térkő borítást kap, így forgalomcsillapító szerepet is betölt az építést követően.

A kivitelezés december 13-án, vagyis jövő héten indul és a lakossági fórumon felvetett igények, elképzelések nyomán valósul meg. A cél az érintett terület járműforgalmának csökkentése, valamint a gyalogosok közlekedésének még biztonságosabbá tétele.

A munkálatok előreláthatólag 3-4 napot vesznek igénybe, de a befejezés időpontját az időjárás alakulása befolyásolhatja.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy az építés alatt teljes útzárral kell számolni a helyszínen. A legcélszerűbb, ha az érintett időszakban a Szabadság utcát használják, ha Pilisszántó felé haladnak, vagy abból az irányból érkeznének Pilisvörösvárra. Akik mégis behajtanak a Szent Erzsébet utcába, kénytelenek lesznek a környező – Tavasz, Báthory – utcákon át kerülni.  

A kivitelezés megkezdése előtt az utca mindkét végére kikerül a zsákutca tábla.

A Szent Erzsébet utcában egyébként júniusban kezdődött és novemberben zárult a járdaépítési beruházás, a terület csaknem 1500 méter hosszan kapott új térkőburkolatot. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []