Miben segíthetünk?

"Másfél évszázados altisztképzés emlékfutás" - a 10-es úton és a Csobánkai utcán

"Másfél évszázados altisztképzés emlékfutás" - a 10-es úton és a Csobánkai utcán
2022. április 11.

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség 2022. április 12-13. között emlékfutást szervez „Másfél évszázados altisztképzés” elnevezéssel. A magyar Honvédség életében jelentős eseményre emlékeznek az emlékfutással, mégpedig arra, hogy az altiszti kar idén ünnepli másfél évszázados évfordulóját. A program keretében katonai váltófutás indul Veszprémből Szentendrére. Két nap alatt huszonhét településen keresztül „150 év 150 kilométer” megtétele után április 13-án érkeznek a futók a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiára Szentendrére.

Az emlékfutás városunkat 2022. április 13-án érinti reggel 7:30 és 8:00 óra között. A futók Piliscsaba irányából érkeznek a 10-es úton a Bécsi és a Fő utcán keresztül a Csobánka irányába kanyarodva a Csobánkai utcán át.

A futáshoz kapcsolódóan az útvonalon korlátozások, forgalomlassítás előfordulhat. A rendezvény biztosítását a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központja és a Rendőrség végzi.
Kérjük vigyázzanak a futók biztonságára és közlekedjenek fokozott óvatossággal a megadott időpontban a futás útvonalán!

Az emlékfutás tervezett teljes útvonala:

2022. április 12-én 10:00 és 21:00 óra között:
Veszprém, Gyulafirátót, Eplény, Zirc, Nagyesztergár, Dudar, Csetény, Szápár, Bakonycsernye, Mecsértelep, Balinka, Bodajk, Söréd, Csákberény, Gánt, Csákvár, Vértesboglár, Bicske

2022. április 13-án 05:00 és 10:00 óra között:
Bicske, Zsámbék, Tök, Perbál, Tinnye, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Csobánka, Pomáz, Szentendre


Fotó: hmzrinyi.hu

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []