Miben segíthetünk?

10-es úttal kapcsolatos rajzpályázat indul ovisoknak és alsósoknak

10-es úttal kapcsolatos rajzpályázat indul ovisoknak és alsósoknak
2021. szeptember 22.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata online rajzpályázatot hirdet „Az én 10-es utam” címmel a jelenleg zajló újraaszfaltozási munkálatok apropóján! A művek szabadon választott technikával és legalább A4-es méretben készülhetnek. A témával kapcsolatban szabadon szárnyalhat az ifjú alkotók fantáziája: télen, tavasszal nyáron vagy ősszel, a környező épületekkel, emberekkel vagy autókkal, netán munkagépekkel, kocsiból vagy az út mellől – a lényeg, hogy a rajzokon jelenjen meg valamilyen módon a 10-es út vörösvári szakasza.

A pályázaton két korcsoportban indulhatnak a gyerekek:

  • Óvodások
  • Alsó tagozatos diákok

Egy gyermek egy rajzzal pályázhat. Az elkészült műveket a rajzpalyazat@pilisvorosvar.hu e-mail címre várjuk  szeptember 23. és szeptember 30. (14 óra) között. Kérjük, hogy a gyerekek adjanak címet is az alkotásuknak. Kérjük továbbá a szülőket, hogy az e-mailben szerepeljen a gyermek neve, kora, korcsoportja és egy telefonos elérhetőség, amelyen keresztül fel tudjuk venni a kapcsolatot.

A szavazás is online térben, Pilisvörösvár Város hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/pilisvorosvar) zajlik, a rajzokat a beadási határidő lejárta után, egyszerre tesszük közzé. Korcsoportonként egy győztest hirdetünk, a legtöbb – az eredeti poszt alatt összegyűlt – kedvelést kapott alkotás készítői vihetik haza a díjakat: egy-egy értékes, kreatív eszközöket tartalmazó ajándékcsomagot és egy városunkhoz kötődő ajándéktárgyat. Mindemellett a nyertes művek megjelennek a Vörösvári Újság októberi számában.


Szavazni az alkotások közzétételétől számítva lehet, egészen október 5. 12:00 óráig. Jó rajzolást kívánunk mindenkinek!

A vonatkozó szabályzatot megtalálják a mellékelt linken. 

 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []