Miben segíthetünk?

Az én 10-es utam rajzpályázat - Elindult a szavazás!

Az én 10-es utam rajzpályázat - Elindult a szavazás!
2021. október 1.

Már szavazhatnak az  "Az én 10-es utam rajzpályázatra" érkezett alkotásokra! A művek pénteken kora délután kerültek fel Pilisvörösvár Város hivatalos Facebook-oldalára, ott lehet voksolni is jövő keddig, egész pontosan október 5. (déli 12 óráig). 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a pályázat a 10-es úton zajló munkálatok apropóján indult, de a témával kapcsolatban szabadon szárnyalhatott az ifjú alkotók fantáziája, az egyetlen megkötés az volt, hogy a rajzokon valamilyen módon jelenjen meg a 10-es út vörösvári szakasza.

Az óvodás és az iskolás korcsoportban is egy-egy győztest hirdetünk, azokat, akik a legtöbb kedvelést kapják rajzaikra. A versenyben részt vevő alkotásokra a mellékelt linkre kattinva szavazhatnak. Fontos tudnivaló, hogy az eredeti poszt alatt összegyűlt kedveléseket tudjuk csak nyomon követni, ezáltal figyelembe venni. Erre a célra bármelyik reakciógombot használhatják. 

Korcsoportonként egy győztest hirdetünk, akik egy-egy értékes, kreatív eszközöket tartalmazó ajándékcsomagot és egy városunkhoz kötődő ajándéktárgyat kapnak. Mindemellett a nyertes művek megjelennek a Vörösvári Újság októberi számában.

Az elkészült alkotásokat megtekinthetik a csatolt galériában is. 

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []