Miben segíthetünk?

Megnyitotta kapuit a vörösvári jégpálya – videóval

Megnyitotta kapuit a vörösvári jégpálya – videóval
2021. december 1.

Megnyitotta kapuit a pilisvörösvári jégpálya szerda délután. A hivatalos, programokkal tarkított átadót pénteken tartják, de a  helyszín már készen áll, hogy fogadja a korcsolyázni vágyókat és azokat is, akik kikapcsolódnának, netán elfogyasztanának egy hideg vagy forró italt hüttében. A Művészetek Háza, az önkormányzati büfé és a Városgazda Kft. munkatársai gőzerővel dolgoztak, az eredményt láthatják az alábbi videón, de várunk mindenkit szeretettel, jöjjenek ki, nézzék meg saját szemükkel, mi mindent rejt a sátor.

Korcsolyázzanak, érezzék jól magukat a színes-zenés forgatagban, Pilisvörösvár múltját idéző fotók között. Már a nyitás hétvégéjén jégdisco várja a látogatókat, és rendhagyó módon a Mikulásváró Platz Piac is a helyszínre költözik december 5-én. Érdemes figyelni a Művészetek Háza honlapját, illetve Facebook-oldalát, ha szeretnének első kézből értesülni a korcsolyapályát érintő eseményekről és az elérhető szolgáltatásokról. 

Ahogy arról beszámoltunk, az Önkormányzat 5 millió forintot igényelt és nyert pályázati úton a jégpálya telepítésére. Az Országos Műjégpálya programban helyi önkormányzatok, helyi önkormányzati költségvetési szervek vagy helyi önkormányzat 100 százalékos tulajdonában álló nonprofit gazdasági társaságok pályázhattak. A kezdeményezés célja, hogy a tél beköszöntével minél több településen lehetőség nyíljon a szabadtéri sportolásra. A pályázók vásárlásra és bérlésre nyerhettek támogatást, városunk ez utóbbiért „szállt ringbe”.

A pályát hétfőtől péntekig 16 és 20 óra között, szombaton és vasárnap pedig 10-től 20 óráig lehet  használni. Ez alól kivételt jelent a téli szünet, amikor is egész nap nyitott kapuknak örülhetnek majd a kikapcsolódásra vágyók.

Kapcsolódó videó
Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []