Miben segíthetünk?

Különleges élmény vár az első vörösvári Stégek éjszakáján

Különleges élmény vár az első vörösvári Stégek éjszakáján
2022. június 3.

Töltse az első nyáresti hétvégét vízparti, zöld környezetben, kellemes zenével, lágy fényekkel, tábortűznél, lazító programokkal kísérve, itt az otthonod közelében a Kacsa-tónál!
A városvezetés egy újabb hagyományteremtő közösségi eseménnyel szeretne a vörösváriaknak örömet szerezni. Ezúttal egy laza, hangulatos nyáresti programot kínál június 25-én a Stégek éjszakáján.
A hely és a rendezvény hangulatához illeszkedő zenei háttérrel készül a szervező Művészetek Háza, így fellép a Budapest Saxofon Quartett, Szaxofóbia és kvártevők, Band of Streets.
Emellett lesz tutajhúzó verseny, interaktív foglalkozás a víz fontosságának témakörében, jóga és táncbemutató is. A tutajhúzó verseny nemcsak látványosság, hanem aktív program is lehet bárkinek. Csapatoknak, közösségeknek érdemes kipróbálni, nevezni.
A vendéglátásról a Werischwar Stammtisch, a Hedonic és a Fish & Chips Nemo gondoskodik majd.
„Kevés ilyen kiváló adottsággal rendelkező hely van az országban, mint a pilisvörösvári tavak környéke, ahol a városon belül találkozhat a természet és a közösség. Ezt a nagyszerű helyzetet szeretnénk kihasználni és szabadidős, sport lehetőségekkel, programokkal még gazdagabbá tenni a helyszínt a vörösváriak számára. A Szent Iván-éjt követő első hétvégén szervezett Stégek éjszakája rendezvényünket is közösség, a kikapcsolódás jegyében szervezzük. Bízunk benne, hogy sokan kilátogatnak majd erre a jó hangulatú, könnyed nyáresti programra” - mondta Varga Péter képviselő az esemény ötletgazdája.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []