Miben segíthetünk?

Fényár, tábortűz, zene és közösség – szombaton Stégek éjszakája!

Fényár, tábortűz, zene és közösség – szombaton Stégek éjszakája!
2022. június 23.

Különleges hangulatú rendezvény várja azokat, akik szombat délután és este ellátogatnak a Kacsa-tóhoz. Az eseményen egyebek mellett élőzene, táncbemutató és közös tánc, jóga és hangfürdő, előadás, interaktív gyermekprogramok és szabadulószoba, tábortűz és szalonnasütés, valamint verseny és közös vízilabda-meccsnézés várja az érkezőket. A helyszínt fáklyákkal megvilágított stégek, fényfűzérek és babzsákok teszik varázslatossá. Ez a nap a lazításról, a közösség összekovácsolásáról és a szórakozásról szól, mindezt gyönyörű környezetben.

Nézzék meg, milyen izgalmas és változatos – mindemellett ingyenes – programok várják önöket a helyszínen:

15.00-16.00 Budapest Saxofon Quartett koncert
16.00 Tutajhúzó verseny - sztárvendég: ifjabb Fekete László!
17.30-17.45 Salsabemutató és közös tánc
18.00-19.00 hangfürdő és jóga Snieder Evelinnel
19.00-19.15 Tácsik Gabriella és a Thara Tánciskola hastáncbemutató
19.15.-20.00 Szaxofóbia és kvártevők koncert
20.00-20.30, 21.00-21.30, 22.00-22.30 Band of Streets koncert
21:00 – 22:05 – közös meccsnézés kivetítőn - 2022-es FINA Világbajnokság férfi vízilabda / Magyarország - Georgia 

A DMRV Zrt. munkatársai 15 óra és 20 óra között készülnek interaktív foglalkozássokkal kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szakemberek szemléletformáló kiadványokkal, előadásokkal várnak, ezenkívül összeállíthatunk "vizes koktélt", a gyerekek pedig szórakozva tanulhatnak a "vizes játszóházban", és kézműveskedhetnek is.

A 12 éven felüliek egy igazán izgalmas szabadulójátékban is kipróbálhatják magukat: hozd el magaddal a barátaidat és fejtsétek meg közösen az Escape the room - A szanatórium rejtélye társasjátékot a Stégek Éjszakáján!

Az érdekes programok, a jó zene és a finom ételek, italok mellett a helyszín is különlegessé teszi a Stégek éjszakáját. A Kacsa-tó csodás környezeti adottságait a fáklyákkal kivilágított stégek látványa fokozza június 25-én. A kültéri égősorok, a babzsákok, a fáklyák és a tábortűz fénye igazán hangulatossá varázsolja majd az eseményt.

A koncertek mellett a rendezvény egyik különlegessége a közös szalonnasütés. Este, a tábortűz mellett mindenki megsütheti a szalonnáját, miközben hallgatja a kellemes dallomokat, és beszélget a barátokkal, ismerősökkel. A sütnivalódat hozhatod magad, de a városi büfé standjánál, előre elkészített, vákuumfóliázott csomagokat is lehet majd venni.

A sportkedvelők sem maradnak programok nélkül: idén a betelepülés 333. évfordulóját ünnepeljük, ezért újra megrendezzük a tutajhúzó versenyt. A csapatok értékes nyereményért szállnak harcba: a vándorserleg mellett egy extrém vízi élményt kapnak a Red Jettel, valamint egy hordó sört. A 16:00 órakor kezdődő esemény célja a szórakozáson kívül, hogy megemlékezzünk a magyarországi németek XVII. századi betelepüléséről. A legötletesebb – az évfordulóra utaló – nevet, megjelenést kitaláló csapatot külön díjazzuk. Már csak azért is érdemes eljönni: mert a megmérettetésen sztárvendégként részt vesz sporttársaival együtt ifjabb Fekete László kilencszeres Világbajnok Erős ember!

Ha már sport, közös meccsnézésre invitálunk mindenkit a tóparton! Nézzük közösen, kivetítőn a magyar férfi vízilabda-válogatott mérkőzését. Szurkoljunk együtt a magyar fiúknak, szurkoljunk Manhercz Krisztiánnak!

A vendéglátásról a Városi Büfé, a Hedonic és a Fish & Chips Nemo gondoskodik.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []