Miben segíthetünk?

Tízhetes, ingyenes szabadtéri edzéssorozattal készülhetünk a RedRunra

Tízhetes, ingyenes szabadtéri edzéssorozattal készülhetünk a RedRunra
2023. február 17.

Tízhetes, ingyenes edzéssorozattal szeretnénk megkönnyíteni a RedRunra való felkészülést, kedvet ébreszteni mozgáshoz, egyúttal lehetőséget adni a lakosságnak, hogy egészségesebbé, fittebbé váljanak. Mindebben Kreiszl Bogi nyújt segítséget, aki a tervek szerint február 28-án kedden tartja majd az első edzést a tavaknál.

„Legyél abszolút kezdő, középhaladó vagy haladó futó, várunk szeretettel a Pilisvörösvári futóedzéseken” – mondta leendő edzőnk.

Tíz héten keresztül, keddenként készülhetnek tehát Bogival. Kövessék felületeinket, ahol időben beszámolunk majd minden fontos tudnivalóról. Az edzések pontos időpontja még nem dőlt el, mondja el kommentben, önnek melyik kezdés lenne a legideálisabb: 18:00, 18:30 vagy 19:00?

„Az első RedRun igazán különleges rendezvény volt, azoknak is, akik versenyeztek, és azoknak is, akik a pálya szélén drukkoltak. Amellett, hogy egy komoly sportesemény zajlott a tavaknál, egyúttal közösségkovácsoló élményt is nyújtott. Ez utóbbit szeretnénk megragadni, továbbfűzni az edzésekkel. Váljunk fittebbé, egészségesebbé, adjon ez a lehetőség egy közös célt a pilisvörösváriaknak, kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak és időseknek egyaránt”- mondta Strack Bernadett alpolgármester.

A RedRun távjairól már többször beszámoltunk, kattintson, jelentkezzen a versenyre: www.redrun.hu

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []