Miben segíthetünk?

Októberben elkészült a Barackos utca útburkolatának javítása (+GALÉRIA)

Októberben elkészült a Barackos utca útburkolatának javítása  (+GALÉRIA)
2020. november 12.
A Barackos egy csendes utca, mely a Kápolna utca folytatásában található, és a ligeti külterület részek megközelítését szolgálja (Áfonya, Zöldárok, Mandula, stb.)

Az önkormányzat 15 m3 mart aszfalttal támogatta a lakosok összefogását Liget külterületi részén. Az anyagot a Városgazda munkatársai október elején szállították ki a helyszínre. A szervezők szóltak a szomszédjainknak, talicskásoknak, traktorosoknak és munkagépeseknek, hogy minél többen legyenek az aszfalt leterítésénél.

Október 10-én szombaton lett elegendő segítő kéz és felajánlott gép, munkaeszköz a munkálatokhoz, amelyért a szervezők ezúton is köszönetet mondanak. “Ezzel meg tudtuk oldani a legsürgősebb javításokat” - mondta el Szabados András, helyi lakos az összefogás motorja.

Legutóbb júniusban számoltunk be arról, hogy a közösség rendbe tette a terület növényzetét és előkészítette az útjavítási munkálatokat. A következő lépés az esővíz-elvezetés problémájának megoldása lesz. “Folyamatosan dolgozunk céljaink megvalósításán” - tette hozzá dr. Lovász Ernő, a körzet képviselője.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []