Miben segíthetünk?

“Csobbanj Velünk!” program – élménynapon a pilisvörösvári gyerekek

“Csobbanj Velünk!” program – élménynapon a pilisvörösvári gyerekek
2021. július 15.
Nézze meg képes összeállításunkat a csapat indulásáról.

Harmincnégy gyermek indult útnak a Balatonra csütörtök reggel a Hivatal udvaráról, hogy egy élményekkel teli napot tölthessenek Kenesén az Aqua Fun Parkban, és strandolhassanak egy jót. A kirándulás az UBM Trade Zrt., Pilisvörösvár Város Önkormányzata és Vitályos Eszter államtitkár összefogásával valósulhatott meg, a cél az volt, hogy szociálisan rászoruló gyerekeknek szerezzenek örömet a programmal.

A gyerekeknek az Önkormányzat biztosított kísérőt, illetve velük tartott az UBM két képviselője is. Az utazás, a kikapcsolódás költségét, valamint az animátorokat és a helyszíni étkezést a cégcsoport állja, az Önkormányzat pedig szendvicseket, gyümölcsöt és vizet biztosított az útra. Utóbbi harapnivalót a főzőkonyha munkatársai készítették el, illetve osztották ki reggel.

Ahogy arról beszámoltunk, a “Csobbanási utalványt” június 10-én vette át Strack Bernadett alpolgármester. A program egyébként összesen 17 települést érint és 300 gyermek kikapcsolódását teszi lehetővé az említett víziparkok egyikében.

A vörösvári gyerekekkel teli busz nem sokkal fél 8 után gurult ki a Hivatal udvaráról.

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []