Miben segíthetünk?

Járdaépítési beruházás: egy szakasz elkészült, újabb munkálatok kezdődtek

Járdaépítési beruházás: egy szakasz elkészült, újabb munkálatok kezdődtek
2021. szeptember 7.

Újabb jelentős lépéseihez érkezett a járdaépítési beruházás: a Csobánkai utca teljes hosszán befejeződtek, a Szent Erzsébet utcában – az Eperjesi utca és Nagy Imre utca között – pedig keddtől folytatódnak a munkálatok. A kivitelező várhatóan a következő négy hétben dolgozik majd az említett szakaszon.  A járdák ezúttal is térkő burkolattal készülnek, az építés a telekhatártól körülbelül 170 centiméter szélességű területet érint.

A kivitelezés folyamatáról a továbbiakban is tájékoztatjuk a pilisvörösváriakat, illetve a kivitelező külön értesíti az érintett lakókat.

Ahogy arról beszámoltunk, a beruházás július elsején indult, első körben a Csobánkai utca temető parkoló előtti szakasza készült el, majd a munkálatok „átköltöztek” a Szent Erzsébet utcába. Utóbbi területen elsőként az Akácfa utca és Kisfaludy utca között épült járda. A szakemberek ezután ismét a Csobánkai utcában dolgoztak, méghozzá a Városháza épületétől a Madách utcáig, vagyis ezzel – mint azt fent már írtuk – teljes hosszon megújult a burkolat. Utóbbi szakaszon egyébként két új köztéri pad is helyet kap.

Összesen utcában újulnak meg vagy épülnek járdák 2022 januárjáig 121 millió forintból, a költségeket az Önkormányzat 100 százalékban saját forrásból finanszírozza.  A munkálatokkal kapcsolatban a kivitelező, a Műszaki osztály, illetve a beruházásért felelős önkormányzati képviselők az alábbi e-mail címeken, valamint telefonszámokon érhetők el.

Stone Dekor Kft. stonedekorkft@gmail.com, telefonszám: 06-70-756-5120
Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály info@pilisvorosvar.hu, telefonszám: 06-30-816-2224
Lehrer Anita (Szent Erzsébet utca) telefonszám: 06-20-770-7083

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []