Miben segíthetünk?

Vörösvári vállalkozói partnerségi fórum

Vörösvári vállalkozói partnerségi fórum
2021. szeptember 8.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata október 8-ra vállalkozói partnerségi fórumot hirdet pályázati témakörben, a pilisvörösvári vállalkozások számára.
Még a nyár folyamán Fetter Ádám polgármester és Strack Bernadett alpolgármester kezdeményezte az Innovációs és Technológiai Minisztériumnál és a Pénzügyminisztériumnál az elérhető illetve hamarosan megjelenő vállalkozásfejlesztési pályázatok bemutatását, tekintettel arra, hogy 2021-től Pest megye, mint önálló régió vált jogosulttá az EU-s pályázatokon való részvételre. Ezzel szános új lehetőség nyílik meg a vörösvári vállalkozások előtt is. Pályázati tanácsadó is rendelkezésre áll majd, aki igyekszik a szakmai részleteket a vállalkozókkal megosztani.
Az Önkormányzat a vállalkozásokkal partnerségi viszonyra, korrekt együttműködésre törekszik. A városvezetés ezzel a fórummal is városunk vállalkozásainak fejlesztését szeretné támogatni, hogy minél sikeresebben pályázhassanak, ezáltal Pilisvörösvár is tovább fejlődhet. Az érintett vállalkozásoknak hamarosan megküldjük a meghívót. A kisebb vállalkozások számára is készül pályázati információs segédlet, nagy érdeklődés esetén egy újabb fórumot tartanak.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []