Miben segíthetünk?

3,5 milliárd forintos forráskeretet nyerhet el Pilisvörösvár

3,5 milliárd forintos forráskeretet nyerhet el Pilisvörösvár
2021. szeptember 14.

Pest megye a tegnapi nap folyamán közzétette a Előzetes Integrált Területi Programját. Az ITP 2021-27 tartalmazza azokat a térségi/területi forrásfelhasználási módokat – valamint az ezekhez tartozó forrásfelosztást –, amelyek támogatását a megye a saját koncepciója és programja alapján a következő hét év során kulcsfontosságúnak tart.


Azon dolgozunk, hogy ez a tervezet valósággá váljon és a most készülő Fenntartható Városfejlesztési Stratégiánk ( régi nevén ITS) maximálisan illeszkedjen a megyei célokhoz és a tervezetben szereplő 3,5 milliárd forintot az elfogadást követően teljes egészében megítéljék Pilisvörösvár számára! "Ritkán adódik ilyen lehetőség, ebből megvalósulhatnak álmaink, ha ezt el tudjuk érni, akkor fényesebb jövő és nagyobb beruházások előtt állunk, mint azt a város bármikor is remélhette." - mondta dr Fetter Ádám polgármester.


"Köszönöm Vitályos Eszter államtitkárasszonynak, Pest megye vezetésének és az Irányitó Hatóság szakembereinek, hogy folyamatos konzultációt biztosítanak számunkra céljaink megvalósítása érdekében!"

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []