Miben segíthetünk?

Elektromos kapu, kamerák  – fejlesztések zajlottak a temetőben

Elektromos kapu, kamerák  – fejlesztések zajlottak a temetőben
2021. október 26.

Fejlesztések zajlottak a pilisvörösvári köztemetőben: a látogatókat új, immár elektromos kapu várja a főbejáratnál, illetve kamerákat szereltek fel mindkét bejárathoz. Az Önkormányzat célja a fenti korszerűsítésekkel a temető biztonságossá tétele, ezzel együtt pedig az odaérkezők biztonságérzetének növelése volt.

A fentieken túl egy kivilágított hirdetőtábla is fogadja a jövőben a látogatókat, ugyancsak a főbejáratnál, ahol megtalálnak minden fontos, a temető rendjét érintő, illetve minden egyéb témába vágó információt.

Az elektromos kapuval kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a későbbiekben telefonkódos beléptetőrendszer működik majd a helyszínen, ennek részleteiről – ahogy a temető működését érintő további változásokról – hamarosan beszámolunk. Az érdekessége továbbá, hogy egy régi kép alapján alakították ki a frontját, így bár működését tekintve korszerűbbé válik, megjelenése a régmúltat idézi fel, hogy ezáltal is kapcsolódni tudjunk Pilisvörösvár múltjához.

A szóban forgó kapu egyébként januárban rongálódott meg baleset következtében: egy kocsi lesodródott az útról, kitörte a kőkeresztet és átszakította a bejáratot. Előbbit egy vörösvári vállalkozó állította helyre és helyezte vissza a nyár folyamán az Önkormányzat megbízásából, utóbbi pedig a Városgazda Kft. munkatársainak köszönhetően foglalhatta el helyét még az ünnepek előtt.

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []