Miben segíthetünk?

Nyilvános illemhely épül a tavaknál – látványtervvel

 Nyilvános illemhely épül a tavaknál – látványtervvel
2021. október 27.

Nyilvános WC épül a tavaknál. A jogerős építési engedély már az Önkormányzat birtokában van.

Az illemhely a Nagy-tónál, vagyis a futópálya mellett áll majd, a Harcsa utca bejáratánál. A 36 négyzetméteres épületben közös előteret, és külön női, férfi, illetve mozgáskorlátozottaknak szánt helyiségeket alakítanak ki, és pelenkázásra is lesz lehetőség. A tervezett építmény négyszög alakú, és aszimmetrikus, úgynevezett kontyolt tetővel fedik be. Falai téglából, tartószerkezeti elemei hagyományos építőanyagból készülnek, a tető pedig fából. A tervek szerint az épülethez vezető utat térkő borítja majd, köré pedig cserjéket telepítenek, helyet kap egy új ivókút és kandeláber, pihenőpadok, és egy elektromos kerékpártöltő illetve pumpa is.

A nyilvános illemhely elektromos hálózata a kor elvárásainak megfelelő lesz, előtérbe helyezve a gazdaságos üzemeltetést, az energiatakarékosságot és a környezetvédelmet.

A beruházás a tervek szerint a jövő évben valósul meg.

„Ahogy azt választási kampányomban ígértem, megépül a várva várt illemhely a tavaknál, hogy az ott lakóknak és az oda látogatóknak, szabadtéren sportolóknak és a családoknak még komfortosabb környezetet tudjunk biztosítani a kikapcsolódás ideje alatt” – mondta Varga Péter képviselő.

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []