Miben segíthetünk?

Járdaépítés - a fejlesztés következő szakasza a Szabadság utcában zajlik majd

Járdaépítés - a fejlesztés következő szakasza a Szabadság utcában zajlik majd
2021. november 3.

A korábbi tájékoztatásokkal összhangban, Pilisvörösvár Önkormányzata hat belterületi utca mentén járdát épít illetve felújít. Eddig a Csobánkai és Szent Erzsébet utcában végzett az önkormányzat járdaépítést és a napokban a Nagy Imre utcában is megkezdődtek a munkálatok. A soronkövetkező szakasz pedig a Szabadság utca Kisfaludy és Dugonics utca közötti részét foglalja magába.

A kivitelező ütemterve szerint a Szabadság utca északi oldalát érintő szakasz munkálatai várhatóan a november 15-i héten kezdődnek.

A járdák térkő burkolattal készülnek, hasonlóan a korábban megépült belterületi szakaszokhoz. Az építés a telekhatártól egy körülbelül 170 centiméter szélességű területet érint majd. A járda leendő nyomvonalán néhány helyen terepmozgatásra is szükség lesz, ezért kérjük, hogy aki az út menti közterületre egynyári növényeket vagy kisebb cserjéket telepített, az a kivitelezés előtt - legkésőbb november 10-ig - szíveskedjen az átültetésükről gondoskodni. A munkálatok indulása miatt a megadott időpontot követően, a nyomvonalba lógó növényzet eltávolítását a Városgazda Kft. végzi el.

A kivitelezésről folyamatos tájékoztatást nyújtunk, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel az Önkormányzat hírcsatornáit (pilisvorosvar.hu, facebook.com/pilisvorosvar). Emellett a kivitelező is külön értesíti az érintett ingatlantulajdonosokat a munka üteméről.

A beruházással kapcsolatos elérhetőségek:

Stone Dekor Kft. - stonedekorkft@gmail.com - tel.: 06-70-756-5120

Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály - info@pilisvorosvar.hu - tel.: 06-30-816-2224

Önkormányzati képviselő: dr. Lovász Ernő - lovaszerno@pilisvorosvar.hu - tel.: 06-1-787-68-33

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []