Miben segíthetünk?

Megépül a Csendbiztos utca vízelvezetése

Megépül a Csendbiztos utca vízelvezetése
2021. november 12.

Megépül a Csendbiztos utca vízelvezetése

Csendbiztos utcában a heves esőzések alkalmával több éve okoz károkat a csapadékvíz. Az utca jelenleg nem rendelkezik vízelvezető, szikkasztó árokkal, ezért a víz a nagyobb esőzések alkalmával elmossa az úttest zúzottköves burkolatát. A Városgazda Kft. ez évben többször is javította a felületet, de a vízelvezetés hiányából adódó alaphelyzet miatt ezek a munkák csak ideiglenes eredményt jelentettek.

Az Önkormányzat még a nyár folyamán elhatározta, hogy hosszútávú megoldást talál a helyzetre. Varga Péter műszaki tanácsnok kezdeményezésével lakossági fórumot szerveztek utca lakóinak. A megbeszélésen eredményeképpen, a tanácsnok javaslatára vízelvezető árokrendszert építenek az utcában. A munkálatok a jövő hét folyamán kezdődnek és várhatóan két-három hetet vesznek igénybe. A vízelvezetés megoldásához elvégzik az árokprofilozást, és az átereszek kiépítését is, ezt követően pedig az útpálya nyomvonal korrekcióját és zúzottköves rekonstrukcióját. A beruházás lakossági közreműködéssel valósul meg, a 4,97 millió forintos összköltséghez az utcában élők 300.000 forinttal járulnak hozzá.

A beruházás alatt kérjük az utca lakóit, hogy lehetőség szerint ingatlanon belül parkoljanak és kövessék figyelemmel a munkálatok aktuális fázisát, hogy a munkavégzést ne akadályozzák. A kivitelező emellett folyamatosan egyeztet majd az érintett lakókkal.

A beruházással kapcsolatos elérhetőségek:

Nadi Építő Kft. - Vígh József ügyvezető – tel.: 06-70-299-7478

Polgármesteri Hivatal -- Műszaki Osztály – e-mail - info@pilisvorosvar.hu – tel.: 06-30-816-2224

Beruházásért felelős önkormányzati kapcsolattartó - Bruckner Katalin - tel.: 06-30-854-5741

 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []