Miben segíthetünk?

Új helyszíneken folytatódik az optikai hálózatfejlesztés

Új helyszíneken folytatódik az optikai hálózatfejlesztés
2022. február 25.

Folytatódik a hálózatfejlesztés Pilisvörösváron. A Telekom munkatársai márciusban a Szent István utcában, az Erkel Ferenc utcában és annak környékén, az Iparterületen és a mellette lévő lakórészen, valamint a Budai úton dolgoznak majd. A terület műszaki átadás-átvétele jövő hónap elején várható. Az optikai kábelek nagyrészt ezúttal is az ELMÜ oszlopaira kerülnek fel.

A tervezett munkálatok között szerepel az alépítmények elhelyezése is több helyszínen: a  Fischteich, Szent László és a Liszt Ferenc utca egy részén. A szolgáltató előzetes tájékoztatása szerint ezeken a területeken március közepén kezdenek dolgozni.

A hálózatfejlesztés körülbelül egy éve indult el városunkban, a munkálatok kora tavasszal kezdődtek meg az északi lakókörzetben, ősszel pedig az Őrhegy utca egy részén, a Szent Erzsébet utcában és környékén, illetve a Fő téren, a Fő utcán és több környező utcában is. Tavaly év végén pedig már arról számoltunk be, hogy a „nyugati zártkerti területen” dolgozik Telekom, egyebek mellett az Áfonya, a Mandula, a Szikla, a Barackos és a Zöldárok utcában.

A városvezetés és a szolgáltató közös célja továbbra is az, hogy Pili

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []