Miben segíthetünk?

Útőrház utcai gyalogátkelő – célegyenesben a beruházás indulása

Útőrház utcai gyalogátkelő – célegyenesben a beruházás indulása
2022. február 25.

Megkapta az építési engedélyt a Magyar Közút Nonprofit Zrt., ezért hamarosan elindulhat a közbeszerzés az Útőrház utcai gyalogátkelő kivitelezésével kapcsolatban. Ezzel célegyenesbe került a beruházás indulása. Az átkelő kialakítását a Közút végzi, az Önkormányzat pedig vállalta a közvilágítást létesítését saját költségén ezen a helyszínen.

Az itt élők réges-régi vágya valósulhat meg a fejlesztéssel, amelyet sok munka, jelentős lobbi előzött meg a körzeti képviselő tevékenységének köszönhetően.

Ahogy arról beszámoltunk, Fetter Ádám polgármester és Varga Péter a körzet képviselője tavaly szeptemberben jelentették be, hogy megépülhet a gyalogátkelőhely az Útőrház utcánál. A városvezetők örömüket fejezték ki, hogy külterületen is sikerül egy ekkora beruházást megvalósítani, amelynek köszönhetően az ott élők is biztonságosan megközelíthetik az otthonukat.

„Köszönöm dr. Vitályos Eszter államtitkárasszonynak és Magyari Lászlónak, a Közút Pest megyei igazgatójának, hogy ezt a kérésünket is meghallgatták, támogatásukról biztosítottak és közbenjártak ennek a beruházásnak a megvalósulásában is" - mondta akkor a polgármester. 

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []